Home

Geweldige Events met RIB boten in de hoofdrol!

Of het nu gaat om een personeelsfeest (bedrijfsfeest), een compleet verzorgde incentive of TEAM-building sessie of wilt u gewoon RIB varen; Dolphin Events is uw partner om er een onvergetelijke dag van te maken.

Op onze website bieden wij een tal van arrangementen aan. Wij weten als geen ander dat een arrangement vaak maatwerk is dus staat datgene wat u zoekt er niet bij? vraag dan een offerte aan of neem dan contact met ons op.

Met onze professionele RIB’s gaan we net zo makkelijk vanuit Rotterdam of Stellendam de Noordzee op richting Londen of Oostende als een dagtocht over de Rijn naar Düsseldorf, maar wilt u als opstapper lekker 25 minuten in Rotterdam een “RIB-Adventure” boeken? klik hier

Locaties

Wij verzorgen RIB-Adventures en events door geheel Nederland maar onze “thuishavens” zijn Rotterdam, Stellendam, Scheveningen, Muiden en sinds 3 jaar ook Düsseldorf. Als u op zoek bent naar een originele en leuke manier om uw evenement, TEAM-uitjes of bezoek aan 1 van deze steden een extra “boost” te geven is de Dolphin “RIB-Adventure” iets voor u. Omdat al onze boten trailerbaar zijn komen we ook graag naar uw locatie toe, in Nederland maar ook internationaal! We hebben nu bijvoorbeeld ook Dolphin RIBs en Schippers in Düsseldorf!

Samen met ons partnerbedrijf MCR kunnen wij putten uit een eigen vloot van 17 professionele RIB’s (Rigid Inflatable Boats)